Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI  KUTLAMA PROGRAMINI OKULUMUZUN ÇOK AMAÇLI SALONUNDA COŞKUYLA KUTLADIK. PROGRAMIN HAZIRLANIŞINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE KATILIMLARINDAN DOLAYI OKULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamarı kapsamında düzenlenen ''Çocuklar Barış İçin Çiziyor'' temalı resim yarışmasında dereceye giren 2-B sınıfı öğrencimiz Cansu UNCU' ya ödülü Kaymakamımız Sayın Abdullah Atakan ATASOY tarafından verildi. Sayın Kaymakamımıza okulumuz ve öğrencimiz adına teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programları kapsamında makam ziyaretleri gerçekleştirildi. Okulumuz öğrenci temsilcisi Ramazan Tunç ÇİLCİ Çocuk Bayramında Belediye Başkanımız Sayın Burhan KARIŞIK'ın makamını temsili olarak devraldı. Ziyarete Okul Müdürümüz Ahmed SEZGİN ve 4-C sınıf öğretmenimiz Elçim Ebru İNCEÖZ öğrencisi ile birlikte katıldı. Bizleri makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Burhan KARIŞIK'a ve Erdek Belediyesi çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemiz 18 Eylül Stadyumunda merkez ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Okulumuzu temsilen öğrencilerimiz Kafkas Halk Oyunları gösterisi düzeledi. Geleneksel Çocuk Oyunlarında 4-A sınıf öğrencilerimiz ''Balon Patlatma Yarışmasına'' katılarak eğlenceli görüntüler sergilediler. 4-B sınıf öğrencimiz Masal Mira KAPLAN ''Dünya Çocuk Bayramı '' adlı şiiri okuyarak bizleri gururlandırdı. Diğer okul öğrencilerimiz de sahada yerlerini alarak düzenlenen gösterileri yakından izleyerek eğlendiler. Programın hazırlanışında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Her yıl  Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Akılve Zeka Oyunları Fedarasyonu işbirliği ile düzenlelen turnuva için öncelikle okulumuzda yapılan Akıl ve zeka Turnuvasında dereceye girerek okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz; 22 Martta İlçe çapında yapılan yarışmalara katılarak Turnuva sonucunda 2 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük dereceleri alarak okulumuzu gururlandırmışlardır.

Mangala ilçe 1.si  okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Azra ÇAKIR

Equilibrio ilçe 1. si okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi İsmail Ayaz ÇAKIR

Q-Bitz ilçe 2. si okulumuz 1-A sınıfı öğrencisi Abdulhamit ŞAİR

Küre ilçe 3. sü Okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Rüzgar ATİLA

Pentago İlçe 3.sü okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Ayşegül MARMARA olmuştur.

Turnuva sonucunda 1. olan öğrencilerimiz 11 Mayısta il çapında yapılacak turnuvada Erdek İlçemizi ve okulumuzu temsil edeceklerdir. İsmail Ayaz ÇAKIR ve Azra ÇAKIR kardeşlere ildeki turnuvada şimdiden başarılar dileriz.

Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullara yönelik eğitim çalışmaları kapsamında okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Siber Şiddet ve Akran Zorbalığı konusunda eğitimler verildi. Eğitim veren Rehber Öğretmenler Emrullah ASLANER ve Serra AYAZ BİNAY'a öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

STEK NEDİR?