HALİTPAŞA İLKOKULU

Adres
HALİTPAŞA MAH. ÖĞR.İZZET NİHAT ORLU SK. HALİTPAŞA İLKOKULU SİTESİ HALITPAŞA ILKOKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 ERDEK / BALIKESİR
Vizyon
GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZIN; * Öğrenmeleri İçin Varız. * Öğrencilerimizin Kendine Güvenen Ve Fikir Üretebilen Bireyler Olmaları İçin Varız. * Öğrencilerimize Eşit Ortamlarda, İnsanca Ve Eşitlikçi Düşünceyi Kazandırabilmek İçin Varız. * Öğrenci, Öğretmen, Veli, Yönetim İletişimine Önem Vermek İçin Varız. * İnsan Kaynaklarını, Teknolojik Kolaylıklarla Birleştirerek Özlenen Standartları Yakalamak İçin Varız.
Misyon
Görevimizi yerine getirirken istekli, dürüst, işini benimsemiş, kendine bağlı birimlerde çalışmayı amaçlayan ekip çalışmaları yapmaktır. Hayalleri gerçeğe, var olanları kaliteye dönüştürmektir.
Okulumuz, sportif faaliyetlerde, resim yarışmalarında dereceye girmiştir.
Okulumuz Erdek merkezinde olup, Ocaklar yolunda sağ tarafta yer almaktadır.
Okulumuza ait servis yoktur.
Okulumuz Erdek İlçe merkezinde yer almaktadır.
İl merkezine uzaklık: 120 km. İlçe merkezine uzaklık: 0 km.
Her düzenlenen spor müsabakalarında okulumuz katılım sağlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda bulunan STEM Sınıfı yalnızca okulumuz öğrencilerine değil İlçemizdeki bütün okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine hizmet vermektedir.
Proje Çalışmaları
Balıkesir Valiliğimizin öncülüğünde gerçekleşen BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ile okulumuzda çeşitli projeler yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ ve e-twinning projelerinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda ayrıca Görsel Sanatlar Tasarım ve Beceri Atölyemiz ve STEM Sınıfımız mevcut olup, aktif olarak kullanılmaktadır.